Jan Ove Ekeberg, leder

Forfatter (f. 1954) bosatt i Fredrikstad. Mangeårig journalist og programleder, nå fulltidsforfatter. Han har utgitt 16 bøker i ulike sjangere. Utgir på Gyldendal

Helle Stensbak, nestleder

Forfatter (f. 1963) bosatt i Oslo. Sjeføkonom i YS, har jobbet i LO og vært tillitsvalgt i Norsk Musikerforbund. Hun var musiker mange år. Utgir på Gyldendal.

Eystein Hanssen, styremedlem

Forfatter (f. 1965) bosatt i Oslo. Bakgrunn som TV-produsent og gründer, har vært tillitsvalgt i NJ og er utdannet MBA. Utgir på Cappelen Damm.

Lena Merete Roer, styremedlem

Indieforfatter (f. 1969) bosatt i Fredrikstad. Tekstforfatter av utdannelse. Styreledererfaring fra Gründer Girls, et nettverk for kvinnelige gründere i Østfold, i tillegg til ulike andre styreverv. Romanutgivelser på både etablert og eget forlag.

Dorthe Erichsen, styremedlem

Serieforfatter (f. 1961) bosatt i Drammen. Har skrevet seriene “Losbarna” og “Seterliv”. Over 30 års erfaring med forlagsbransjen, som redaktør og oversetter, og har vært frilanser siden 1992.

Ørjan Karlsson, varamedlem

Forfatter (f. 1970) bosatt i Skien. Har utgitt 13 romaner i ulike sjangre, en rekke noveller og to oversettelser. Erfaring også som redaktør og rådgiver. Utgir på Gyldendal.

Frid Ingulstad, varamedlem

Forfatter (f. 1935) bosatt i Oslo. Har gitt ut cirka 200 bøker. I perioden 2005-2010 var hun Norges mestselgende forfatter, med opplag opp mot en million bøker i året. Utgir på Cappelen Damm.