I dag publiserte Forfatterforbundet sin medlemsliste.

Blant foreningens vel 320 aktive forfattere finner vi folk som skriver i alle skjønnlitterære sjangre, blant annet krim, historiske romaner, barne – og ungdomsromaner, oppvekstromaner, lyrikk, serieromaner, science fiction og fantasy.

Her finner du medlemslisten.

Medlemsmassen inkluderer prisvinnere og forfattere med betydelig internasjonalt salg, og foreningen favner så vel nye som veletablerte forfatterskap.

Forfatterforbundet aksepterer også aspirantmedlemmer som ennå ikke har gitt ut en skjønnlitterær bok eller novelle. Medregnet aspirantene teller forbundet vel 400 medlemmer. Aspirantene har ikke stemmerett til landsmøtet.

Forfatterforbundet er en fagforening og forholder seg til personvernbestemmelsene. Det enkelte medlem bestemmer selv om hun eller han ønsker å stå oppført i denne listen. Listen over medlemmer er derfor ikke komplett.

Del gjerne innlegget
Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial